Vaikuttava laulaja-kosketinsoittaja

JP Nakari esittää tuttuja ja vähän harvinaisempiakin populaarimusiikin kappaleita vahvalla ja vaikuttavalla tavalla.

Oman laulun säestäminen ja cover-kappaleiden versioiminen sooloesiintyjänä on hänelle mieluista, koska se tarjoaa mahdollisuuden laulun ja soitinäänen saumattomaan vuoropuheluun. Joskus se johtaa energiseen grooveen tai toisinaan viipyilevään tunnelmointiin.

Ohjelmistoon kuuluu pop-rock-jazz-klassikoita sekä suomenkielellä että englanniksi. Mukana on uudempien artistien, kuten Kasmirin ja Reino Nordinin kappaleita, ja vanhempia Eppu Normaalista Anssi Kelaan. Englanninkielinen ohjelmisto on myös mittava ulottuen Beatlesistä The Policen kautta Coldplayhin. Uuden käsittelyn saattavat saada myös perinteisemmät kappaleet ja kansanlaulut tai tunnetut jazz-standardit.

Pyydä laajempi esimerkkiohjelmisto ja linkit näytteisiin sähköpostitse: info@jpnakari.fi

JP Nakarin voi tilata keikalle ravintoloihin, erilaisiin juhliin ja tilaisuuksiin, yritysten tapahtumiin sekä yleisötapahtumiin. Keskisuuriin tilaisuuksiin riittävä hyvälaatuinen äänentoisto kulkee tarvittaessa artistin mukana.

JP:tä kannattaa harkita esiintyjänä, jos halutaan tunnelmaa luomaan erittäin miellyttävää ja ammattimaista elävää musiikkia, jolla on merkitystä. Hän voi muokata esittämäänsä ohjelmistoa ja kappaleiden tyyliä tilaisuuden luonteeseen sopivaksi ja esittää mielellään livenä toivekappaleesi.

JP Nakari keikkojen hinnat Tampereen lähiseudulla vaihtelevat haarukassa 200-400 euroa riippuen keikan vaativuudesta, kestosta ja roudaustarpeesta. Pidemmistä matkoista veloitetaan lisäksi matkakuluja. Kysy tarjousta!

En tahdo vain läpisoittaa musiikkia. Kun käsittelen kappaletta haluan itse samalla elää sitä ja kokea sen kautta jotain mitä on vaikeaa kuvata sanoin. Menen intuitio ja tunne edellä. Uskon, että silloin myös kuulijalla on mahdollisuus aistia jotain erityistä. Jotain mikä ei ehkä ole tästä maailmasta. Tai jos niin ei olisikaan, niin haluan kuulijoiden ainakin viihtyvän mahdollisimman hyvin.

Huomioi, että JP:n voi tilattaessa soittaa myös instrumentaalista taustamusiikkia pianolla. Hän on esiintynyt useasti esimerkiksi pianoravintolassa Astorissa Tampereella. 

Pianomusiikkia voi kuulla neljästä eri kategoriasta: pop/rock, jazz, musikaali- ja viihdemusiikki sekä perinteiset ja tutut laulut ja laulelmat. Jos kerrot millaista tunnelmaa toivot, niin taustamusiikki voidaan mukauttaa siihen.

Kyselyt, näytelinkit ja lisätiedot: info@jpnakari.fi / 050 3266996